A7304561.jpg
blank_map-01.png

PERFACE LANGHAM

perFACE x Langham Place is a new Flagship Aesthetic Centre in Hong Kong for a Medical Cosmetology Services

MEDICAL COSMETOLOGY

FLAGSHIP CENTRE

COMMERCIAL

Every Hong Kong celebrated cosmetology brand creates a flagship Centre that represents their professional services, confident of the business forecast and high level position in their market industry.

perFACE x MONG KOK is a new flagship aesthetic Centre in Hong Kong for a medical cosmetology services enterprise company group. The aesthetic Centre is located at 56th floor with a gorgeous 360° Seaview of Kowloon and Lion Rock of mountain view at landmark building in MongKok - Langham Place. With this beautiful setting, the interiors are designed to reflect the brands and their high standards of services.

Using a palette of coral, white and champagne gold, the aesthetic Centre is designed to be sophisticated and calming. The materials and colors continue the brand identity while creating a comforting space for the clients. Curves and arches throughout the design soften the overall ambience of the space. The soft and feminine style of the interiors are chosen to cater to perFACE’s brands clientele.

Layout.png

LANGHAM PLACE,
HONG KONG

Guests are greeted in the perFACE and 20Beauty Reception Area by a large curved reception counter, cozy booths with coral and blush velvet sofa seating, and marble flooring with herringbone floor pattern. The lift lobby continues the design with champagne gold and shimmering finishes, while an oval, reflective ceiling feature makes the entrance feel large and spacious. In the 20Laser reception area, the design uses a mix of clean, sharp lines and soft materials. A wooden herringbone floor with a polygonal reception desk and 20Laser bar counter blend harmoniously with the soft grey palette and rich materials used in the waiting area. 


The intention of the design is to connect with customers and enhance their experience. By using materials like marble, velvet, wood, and champagne gold stainless steel, the interior space is made to feel more luxurious than a typical clinical Centre. This makes every visit an indulgent experience for the customers, and one that they look forward to!

PROJECT AREA

18000 Sq. Ft.

COMPLETION DATE

2021