A7304857.jpg
blank_map-01.png

YUNG MING COURT

A comfy livable space by consistent materials color tone to uplift the space functionality and aesthetic even in a micro-apartment

YUNG MING COURT

RESIDNECE

We designed a 380 sq.ft. apartment located at Tseung Kwan O. The owner favors simplicity, earth tone color, and spaciousness instead of making a crowded storage space. In fact, the task of design was created in a clean and refreshing style for leisure livable space.

layout2.png

TSEUNG KWAN O,
HONG KONG

The use of living space can express the owner's personality, aesthetic sense and living style even in a small apartment. In fact, the adequate bedroom space and the display of the owner’s favorite whisky bottles are the most concern in the space planning to match the overall interior ambience and home décor, so that overall the interior space ambience is warm, natural, relaxed and calm. On the other hand, the wall is painted in beige and light grey color, and two beige tones of wooden laminate plastic is used on general furniture. Moreover, the bathroom is chosen in grey tone terrazzo tile and black color sanitary fittings.

PROJECT AREA

380 Sq. Ft.

COMPLETION DATE

2021